* Ik zie bij de producten alleen Foto's en Pakketten. Kan ik mijn foto ook op Canvas bestellen?

Ja, we hebben veel verschillende producten. Klik met uw muis op een portretfoto en scroll naar beneden. U krijgt alle producten te zien zoals Foto's, Voordeelpakketten, Posters, Canvas en de  Digitale Bestanden. Alle Canvas maten worden door ons handmatig voorzien van een transparante laklaag om uw canvas te beschermen. Ze worden opgespannen en stevig verpakt geleverd.

*  Ik heb twee kinderen op school, kan ik de bestelling van beide kinderen combineren?

Ja, u kunt op de inlogpagina met verschillende codes inloggen om in één bestelling de foto's van verschillende kinderen te combineren.

*   Kan ik verschillende foto's combineren in één Voordeelpakket?

Nee, de Voordeelpakketten worden gemaakt van één portretfoto.

* Kan ik de foto's ook als digitaal bestand bestellen?

Ja, u kunt de originele Digitale Beeldbestanden bestellen. Deze bestanden zijn prima geschikt om te printen, ook op grotere formaten. Vanaf 2 stuks koopt u ze al met korting. Alleen beschikbaar voor portretfoto's, groepsfoto's kunnen niet digitaal worden besteld. 

*   Kan ik ook het formaat 10x15cm bestellen?

Ja, maar niet als een losse foto. Als losse foto is het kleinste formaat "Vakprint 13x19cm". Het formaat 10x15cm is te bestellen in Combi A en Combi B. De Combivellen worden gemaakt van één fotonummer, het is dus niet mogelijk verschillende foto's te combineren in één Combivel.

*  Er staat een verkeerde groepsfoto afgebeeld, hoe bestel ik de juiste groepsfoto?

Een “Voordeel pakket” bevat altijd een groepsfoto. Als u een “Voordeel pakket” bestelt kunt u de groepsfoto wijzigen door rechts bij de uitleg van het pruduct te klikken op “→ andere groepsfoto kiezen”.

*   Ik kan niet betalen met iDEAL. Wat nu?

Als u niet met iDeal of Credit Card kan betalen, dan kunt u de betaalwijze "vooruit betalen" kiezen. U krijgt bij het voltooien van uw bestelling van ons een bevestigingsmail met factuur en het vriendelijke verzoek om zelf het bedrag over te boeken. Uw bestelling wordt pas verwerkt als uw betaling bij ons binnen is.

*   Ik heb een vraag over beeldbewerking.

Dat kan. Stuur een mailbericht aan info@hetbordesfotografie.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Vergeet niet de naam van de school en het betreffende fotonummer te vermelden. Heeft u al een bestelling geplaatst, vermeld dan ook het bestelnummer.