Het Bordes Fotografie

Schoolfotografie met enthousiasme!

Wij fotograferen op Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en Basisscholen. Wij staan garant voor een professionele fotoserie met veel service. Wij bewerken alle bestelde foto's gratis op een pukkeltje, snotje en krasje in het gezicht. Littekens, moedervlekken en huidziektes retoucheren wij niet, dit hoort bij het kind zelf.

Daarnaast fotograferen we voor particulieren (mooie fotosessies met het hele gezin) en bedienen we de zakelijke markt (portret-, reclame-, interieurfotografie). Kijk eens op de website www.hetbordesfotografie.nl voor meer informatie.

Als Vakfotograaf onderscheiden we ons door creatief vakwerk af te leveren. we gebruiken de nieuwste technieken om goede kwaliteit te kunnen combineren met snelheid. Fotografie is een vak apart dat we tot in de puntjes beheersen. Dat hebben we bereikt door veel te investeren in het beste materiëel en door continu bij te scholen met opleidingen. Maar ook door goed te luisteren naar de wensen van u, onze opdrachtgevers. Een succesvol resultaat is gebaseerd op een goede samenwerking met u.

   

Uw Fotograaf Laurens Bordes

 

Het Bordes Fotografie  

Kantoor          Middel 1,  1551SM,  Westzaan

Fotostudio     Weiver 142  te  Westzaan

Telefoon         075-7710136

Als wij niet in staat zijn om direct de telefoon op te nemen, spreekt u alstublieft een voicemail bericht in met uw telefoonnummer. U wordt dan altijd terug gebeld. 

Openingstijden: Wij zijn veel buiten de deur aan het werk, daarom is de studio alleen op afspraak open.  Bel voor een afspraak met 075-7710136

E-mail     info@hetbordesfotografie.nl
Bank       NL61 RABO  0119180723
Kvk te Zaandam onder nummer 34219549